utorok 9. júla 2013

Vlasy hladké a lesklé

Túžite po tom, aby vaše dlhé vlasy boli upravené, hladké a lesklé? Zvyčajne po umytí sú vlasy rozlietané a hlavne krátke vlásky okolo tváre poletujú na všetky strany a stoja si ako chcú. Neviete si s nimi rady a už vás prešla chuť s nimi zápasiť, takže jediná ich úprava je nudný vrkoč od pondelka do nedele. Od teraz to tak byť nemusí. Inšpirujte sa účesmi na našom obrázku. Možno vás napadne, že na toto ráno vážne nemáte čas. Vyvediem vás z omylu, tie krásne hladké účesy máte hotové s troškou praxe za 3 minúty. Mám to osobne vyskúšané, vyčesať takýto elegantný drdol je veľmi jednoduché prikladám vám odkazy na dve videá v ktorých sa o tom môžete presvedčiť a vlasy si podľa nich upraviť. 

Hladko učesaný drdol video prekvapilo ma, že tento typ účesu je veľmi pevný a dobre drží. Pokiaľ potrebujete spoľahlivo upraviť vlasy a nemáte čas neustále riešiť nejaké uvoľnené pramene vlasov tak tento účes určite môžem len odporučiť.

Strapatý drdol video v tomto videu nájdete tri spôsoby ležérnej úpravy vašich dlhých vlasov.
A ešte malá rada ako dosiahnuť, aby ste vlasy mali hladké ako voda. Najskôr si votrite do vlasov približne jednu až dve kvapky arganového oleja, ktorý ste si pred tým dôkladne rozohriali v dlaniach. Arganový olej vlasy vyhladí a na rozdiel od bežných chemických prípravkov na vyhladenie vlasov ich aj vyživí. Takže budú naozaj hladké, zdravé a lesklé ako voda.

Máte ďalšie otázky? Napíšte mi ich alebo pridajte komentár.

Vaša Eňa
www.modrapupava.sk


Zdroje obrázkov:

0 komentárov:

Zverejnenie komentára

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More