pondelok 15. júla 2013

Krásna pleť s arganovým olejom

Modrá púpava - tip pre krásu

Rada by som vám pomohla spoznať ​​široké možnosti využitia kozmetického arganového oleja. Preto sa s vami podelím o niektoré z mojich obľúbených spôsobov, ako využiť tento všestranný - kozmetický produkt.

zmiešame arganový olej  a obľúbený bronzer
Bronzer s arganovým olejom
Hydratovanú, žiarivú pokožku dosiahnete s arganovým olejom okamžite. Jeden z mojich obľúbených spôsobov ako rozžiariť svoju tvár je zmiešať trochu bronzera s primeraným množstvom arganového oleja a celú zmes dôkladne premiešať, aby sa bronzer s olejom spojil. Takto si vytvorím hladký olejový krém. Trochu tohto krému si nanesiem na lícne kosti, očnicové oblúky a na mostík nosa. Skúste to aj vy budete vyzerať ako žiarivá víla.

Hýčkajte svoju citlivú pokožku, koža pod očami je najjemnejšia na našom tele. Je potrebné jej venovať zvýšenú pozornosť a starostlivosť. Každý večer jemnými krúživými pohybmi aplikujte arganový olej do oblasti okolo očí. Ráno keď sa prebudíte pokožka bude pevnejšia a hydratovaná.

Už nikdy nemusíte mať neposlušné a rozlietané vlasy. Poznáte to keď máte po umytí jemné krátke vlásky okolo tváre, ktoré sú rozlietané na všetky strany, poletujú vám okolo tváre, šteklia vás a stoja si ako chcú. Arganový olej je ako stvorený na to aby ich skrotil. Stačí ak si kvapnete len jednu kvapku arganového oleja do dlaní, olej v nich rozohrejete a takto si potom prejdete rukami po vašich vlasoch.

hydratovaná pleť s arganovým olejom
Svieža pleť s arganovým olejom


Arganový olej má milión ďalších využití, ako je napríklad obnovenie pevnosti vašich nechtov, alebo ho môžete zmiešať s trochou cukru a premasírovať si ním svoje pery. Máte aj vy nejaký zaujímavý nápad na jeho využitie? Povedzte mi o ňom vo svojich komentároch, ak sa mi niektorý z vašich nápadov zapáči, možno vyberieme práve vás a vyhráte niečo špeciálne.

Máte ďalšie otázky? Napíšte mi ich alebo pridajte komentár.

Vaša Eňa



Zdroje obrázkov:
pinterest
bellasugar
pinterest
pinterest
pinterest

0 komentárov:

Zverejnenie komentára

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More