sobota 24. augusta 2013

Pleťový olej levanduľový - s arganovým olejom

Levanduľový pleťový olej je vhodný pre všetky typy pleti vrátane mastnej, citlivej a podráždenej. Vďaka vysokému obsahu arganového oleja, najväčšie benefity však, prinesie zrelej, alebo suchej pleti. Levanduľový pleťový olej sa dobre sa vstrebáva a tvár zostáva po jeho aplikácii vláčna a zamatovo hebká. Vďaka kombinácii marhuľového, mandľového a pšenično-klíčkového oleja, ktoré obsahujú vitamíny, minerály, proteíny a nenasýtené mastné kyseliny, má vyživujúce a regeneračné vlastnosti, chráni a posilňuje pleť. Arganový olej, známy svojim vysokým obsahom vitamínu E, je jedným z najlepších antioxidantov s výrazným účinkom proti starnutiu pleti.

Levanduľový éterický olej má dezinfekčný, protizápalový, antibakteriálny, ako aj regeneračný a hojivý účinok. Taktiež pôsobí na pleť upokojujúco, vyrovnáva a harmonizuje ju. Odporúča sa aj pri akné, drobných rankách, zápaloch a podráždenej pokožke (spálenie, ekzém).


Internetový obchod Modrá púpava
Pleťový olej levanduľový s arganovým olejom




























Levanduľový pleťový olej môžete používať na ošetrenie celého tela, nie len na pokožku tváre. Skúste ním nahradiť vaše telové mlieko, a jemnými masážnymi pohybmi rozotrieť na celé telo. Takáto aplikácia vás uvoľní a pôsobí proti napätiu a stresu. Prípadne si z neho môžete pripraviť vlastný peeling. Môžete ho použiť aj ako ošetrujúci zábal na vaše vlasy, po aplikácii tohto oleja je potrebné počítať s tým, že vlasy je potrebné umyť 2 – krát. Olej je veľmi výživný a môže sa stať, že pokiaľ si zmyjete vlasy šampónom len raz, zbytky oleja dobre nevymyjete.

Používajte tento pleťový olej denne, pre zdravie a krásu Vašej pokožky i pre psychickú pohodu!



Máte ďalšie otázky? Napíšte mi ich alebo pridajte komentár.

Vaša Eňa


www.modrapupava.sk


Zdroje obrázkov:












2 komentáre:

  1. Pletovy olej sa pouziva namiesti kremu, alebo aj aj?

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Áno pleťový olej je namiesto krému. Pokiaľ by sa ti olej zdal veľmi mastný na pokožku počas dňa, odporúčam ho používať namiesto nočného krému. Vďaka obsahu levanduľového esenciálneho oleja nie len, že vyživuje pleť, ale pôsobí aj upokojujúco na našu myseľ.

    OdpovedaťOdstrániť

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More